Oficjalne forum sojuszu Street11-Cabal
Radny Sojuszu
To tak mam mały pomysl mozemy zmienic troche nasz sojusz na bardzej taki grozniejszy. dokladnie chodzi mi o to zeby zmienic nazwe sojuszu i jego tag moze cos zwiazanego z mafia taka rodzina ganksterow zmienilo by sie nazwy rang napisalo jakas historie ganksterska .Pomysly prosze misac w tym temacie
Radny Sojuszu
taki tekst mozna by wstawic jako nasze motto
Konwersacja jest kluczem do problemów... Nie podejmuj wniosków zbyt pochopnie tym bardziej jeśli ktoś mógłby ucierpieć przez złą decyzje... Doceniaj każdego kto stawia czoła problemom i nie chowa się za plecami innych lecz staje na ich czele... Lojalność i oddanie jest podstawą do działania... Nie liczy sie zwycięstwo, lecz przyjemność z walki jaką toczy się z wrogiem... Nie chodzi o to żeby być najlepszym lecz żeby być kimś i nie tracić przy tym twarzy... Stawiaj dobro swych braci ponad wszystko... Wszędzie znajdzie sie miejsce na politykę... Nie ma sprawy której nie da się załatwić...
wierzymy w to i robimy wszystko by trzymać się razem, dobrze sie przy tym bawiąc...
Administrator
No dobre, dobre tylko że to może na stronę jakiegoś klasztoru czy zakonu... Trzeba jeszcze napisać że rozdajemy zupę za darmo....
Nie no, na poważnie to fajne to jest. Ale proponuje jeszcze jakieś opcje przedstawić
Radny Sojuszu
Ja daje propozycje jeszcze czegos poszykam i jeszcze trzeba nad nazwa pomyslec moze byc taka
tag [M_C]
nazwa Mafia Capulet
Mam pomysl dobry...zrobie sojusz, nie bedzie duzo pierdolenia o tam jakis tekstach ze jestesmy tacy i tacy Odejde z sojuszu ttego zrobie nowy zobaczycie go i powiecie co o nim myslicie jak tak to ladowac sie do niego, wszystkie rangi beda przyznane tak jaktutaj nic sie nie zmieni, jak sie nie spodoba to go usune i wracam do cabala oki?mam pozwolenie?
Radny Sojuszu
TAk masz ale tylko ty jeden